Ražnatović i Pavićević sude na juniorskom SP

Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević, internacionalci sa Cetinja, sudiće na predstojećem Svjetskom rukometnom prvenstvu za juniore, koje se održava u Grčkoj od 17. do 30. jula
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2011. 14:05h

Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević, internacionalci sa Cetinja, sudiće na predstojećem Svjetskom rukometnom prvenstvu za juniore, koje se održava u Grčkoj od 17. do 30. jula, saopšteno je iz Svjetske rukometne federacije (IHF).

Inače, SP za juniore biće osmo veliko takmičenje za Pavićevića i Ražnatovića, a najveći uspjeh im učešće na Evropskom prvenstvu za seniorke, koje je u decembru prošle godine održano u Danskoj i Norveškoj, po čemu su jedine rukometne sudije iz Crne Gore, koje su sudile neko veliko takmičenje u seniorskoj konkurenciji.

Dvojac sa Cetinja je sudio još na ženskom kadetskom Evropskom prvenstvu u Rusiji 2003. godine (sudili finale Rusija - Rumunija), na muškom kadetskom Evropskom prvenstvu u Beogradu 2005. godine, na ženskom juniorskog EP u Turskoj 2007. godine (sudili finale Danska - Španija), na ženskom kadetskom Svjetskom prvenstvu u Slovačkoj 2008. godine, muškom juniorskom SP u Egiptu 2009. godine, te na muškom kadetskom EP u Crnoj Gori, gdje su dijelili su pravdu i u finalu Hrvatska - Španija.

Bonus video: