SELEKTOR RUKOMETAŠA ZADOVOLJAN

Đukić: Najzadovoljniji sam odbranom

„Neki mogu bolje. To se posebno odnosi na desnog i lijevog beka, Čavora i Božovića, koji su bili nešto slabiji nego na šampionatu u Hrvatskoj”, rekao je selektor „lavova”
55 pregleda 1 komentar(a)
Dragan Đukić, Foto: Filip Roganović
Dragan Đukić, Foto: Filip Roganović
31.01.2019. 07:36h

Selektor rukometaša Crne Gore Dragan Đukić je bio zadovoljan nakon pobjede „lavova” nad Bosnom i Hercegovinom (21:18) u prvom od dva prijateljska meča.

„Svi su dobili šansu, neki momci su bili motivisani, a Simić je branio sjajno. Branko Vujović je na povratku imao nekoliko dobrih akcija, ali sam najzadovoljniji odbranom, jer nas je mali broj golova doveo do pobjede. BiH je krupna ekipa, koja igra dobru odbrani i odličnog golmana, tako da su ovo prave provjere za nas”, rekao je Đukić.

Selektor je imao i poruku za dva igrača iz startne postave, Miloša Božovića i Stefana Čavora.

„Neki mogu bolje. To se posebno odnosi na desnog i lijevog beka, Čavora i Božovića, koji su bili nešto slabiji nego na šampionatu u Hrvatskoj”.

Isti rivali će se sastati i sjutra u 16.30 časova u istoj sali, što će vjerovatno biti pretposljednja provjera pred baraž za Svjetsko prvenstvo i junske duele sa Hrvatskom.

„Raduje me pristup, ali moramo da budemo mnogo spremni, jer Hrvatska igra mnogo brže nego BiH. Nemamo razloga nikoga da se plašimo, ali postoji respekt nas samih prema utakmici”, zaključio je Đukić.