Cilj ispunjen, Katarina Bulatović opet u timu

UO je saglasan sa stavom stručnog štaba da ekipu treba zadržati i ojačati kako bi i sljedeće godine bila konkurentna sa najboljim evropskim ekipama, stoji u saopštenju.
388 pregleda 0 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Savo Prelević
Katarina Bulatović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.04.2011. 17:09h

Danas je održana sjednica Upravnog odboar Ženskog rukometnog kluba Budućnost. Nakon sjednice izdato je saopštenje za javnost, koje prenosimo u cjelosti.

- Ostvarenim rezultatima tokom grupne faze i igranjem u polufinalu Lige šampiona, Budućnost se vratila u sam vrh evropskog rukometa, a time i opravdala očekivanja, kao i cilj koji je bio postavljen na početku sezone

- Neophodno je do kraja takmičarske sezone ostvariti uspjehe preostalim takmičenjima.

- Poslije razgovora sa stručnim štabom i igračicama, kao i iskrenog žaljenja Katarine Bulatović za nesporazume koji su se desili nakon grupne faze, UO je odlučio da Katarinu Bulatović vrati u trenažni proces prvog tima i da je stavi na raspolaganje stručnom štabu

- UO je saglasan sa stavom stručnog štaba da ekipu treba zadržati i ojačati kako bi i sljedeće godine bila konkurentna sa najboljim evropskim ekipama.

ŽRK Budućnost želi da izrazi posebnu zahvalnost svim prijateljima rukometa u Crnoj Gori, a posebno navijačima na čelu sa “Varvarima” za podršku koju smo imali tokom čitave godine, a to je i obaveza da i u idućoj godini istrajemo da Budućnost bude tamo gdje joj je i mjesto - u vrhu evropskog rukometa”, navodi se u saopštenju ŽRK Budućnost.

Bonus video: