Prvi poraz Budućnosti

"Ovo je još jedna opomena da se bez maksimalnog učinka ovakvi protivnici kao što je Hipo, a bio je učesnik Lige šampiona, ne mogu pobijediti", kazao je nakon meča trener Dragan Adžić.
88 pregleda 0 komentar(a)
Ana Radović, Foto: Zoran Đurić
Ana Radović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.04.2011. 21:42h

Nakon šest uzastopnih pobjeda, rukometašice Budućnost doživjele su prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Regionalne lige – izabranice Dragana Adžića poražene su večeras u Beču od Hipa 25:22, u meču u kojem je domaće rukometašice vodile od početka do kraja meča.

Budućnost je na utakmicu stigla direktno sa bečkog aerodroma, u timu na ovom meču nije bilo Bojane Popović, ali ni to ne može biti opravdanje za slabo izdanje Podgoričanki, posebno u napadu.

"Ovo je još jedna opomena da se bez maksimalnog učinka ovakvi protivnici kao što je Hipo, a bio je učesnik Lige šampiona, ne mogu pobijediti. Na utakmicu smo došli direktno iz aviona i to ostavilo određenog traga, kao I činjenica da u sastavu nije bilo Bojane Popović. Bilo je i tehničkih grešaka, nesporazuma koji nijesu bili karaktersitični u ovoj sezoni. To su bile neke objektivne stvari, ali se, u svakom slučaju, moglo više. Najvažnije je da smo ostali zdravi, a očekujem da ćemo u drugom meču prikazati bolju igru", kazao je nakon meča trener Dragan Adžić.

Iako je sredinom prvog poluvremena Hipo vodio sa tri gola razlike (8:5), Budućnost je do odmora uspjela da poravna rezultat, i pored čak tri promašena sedmerca. U nastavku je, međutim, Hipo bio znatno bolji rival, a utakmicu je prelomio desetak minuta prije kraja, kada je poveo 23:18...

Isti rivali igraće i u subotu, od 11 časova.

Hipo - Budućnost 25:22 (12:12)

Beč – Gradska dvorana. Gledalaca: 100. Sudije: Krstić i Ljubić. Sedmerci: Hipo 1 (1), Budućnost 4 (1). Isključenja: Hipo 4, Budućnost 8 minuta.

Hipo: Sanko (18 odbrana), Nasimento 5 (1), Piedade 1, Dedić, Lerant, Goričanec 1, Ivančok, Limal 4, Pedersen, Plah 2, Dopler, Kajzer, De Moraeš 6, Rajzenhuber, Rotis 5, Matušković 1.

Budućnost: M. Vukčević (13 odbrana), Barjaktarović, Miljanić, Radičević 4, Đokić 2, Jovanović 5 (1), Radović 4, A. Bulatović 1, Pecevska, Kindl 1, Marković, S. Vukčević 1, Mehmedović 4, Knežević.

Bonus video: