Mojkovac protiv Rudara, Lovćen dočekuje Sutjesku

Prvi rival Mojkovčana u Mini ligi za prvaka je Rudar (3), kao u prvom kolu ligaškog dijela prvenstva. Mojkovac je u ovom prvenstvu već dva puta savladao Pljevljake, oba puta sa po 25:22
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2011. 16:46h

Uoči početka Mini lige za prvaka, Mojkovac (12 bodova) ima čak sedam bodova prednosti i na pragu je šampionske titule. Izabranicima Branislava Zeljkovića je, dakle, dovoljno da u posljednjoj fazi takmičenja samo ostvare tri pobjede na svom parketu kako bi prvi šampionski pehar.

Interesantno, prvi rival Mojkovčana u Mini ligi za prvaka je Rudar (3), kao u prvom kolu ligaškog dijela prvenstva. Mojkovac je u ovom prvenstvu već dva puta savladao Pljevljake, oba puta sa po 25:22.

Ako žele da pokušaju da nadoknade veliki zaostatak za Mojkovcem, Lovćen (5) i Sutjeska (4) do kraja moraju samo pobjeđivati. To znači da u međusobnom meč ova dva rivala remi nikome ne odgovara, dok poraz znači oproštaj od šampionskih ambicija. Ipak, realnije je da se ova dva tima bore za drugo mjesto koje vodi u Regionalnu ligu, pa bi dva boda iz ovog duela mogla biti presudna.

U Mini ligi za opstanak sve je, praktično, odlučeno, jer je Mornar bez bodova siguran putnik u Drugu ligu, dok je Budvanska rivijera favorit u odnosu na Berane za osvajanje petog mjesta i plasmana u Čelendž kup.

RASPORED

Mini liga za prvaka

Subota

Mojkovac – Rudar (18.00)

Nedjelja

Lovćen – Sutjeska (18.00)

Mini liga za opstanak

Nedjelja

Berane – Mornar (14.30)

Slobodna je Budvanska rivijera

Bonus video: