Bošković: Katarina Bulatović mi je samo tražila ispisnicu

Sve što je Katarina Bulatović tražila od mene u posljednje vrijeme je ispisnica iz kluba, a ne nikakva zaštita od bilo koga ili čega. Ispisnicu joj može dati samo UO - stoji u Boškovićevom saopštenju
62 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Bošković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Predrag Bošković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.03.2011. 19:04h

Katarina Bulatović neće igrati u mečevima polufinala Lige šampiona sa Larvikom. Sjajna rukometašica je u svom saopštenju za sve okrivila Predraga Boškovića. Predsjednik Upravnog odbora Budućnosti je reagovao na njene tvrdnje.

„Obraćam Vam se u svoje lično ime, jer će se klub o ovome izjasniti na narednoj sjednici UO. Sve što je Katarina Bulatović tražila od mene u posljednje vrijeme je ispisnica iz kluba, a ne nikakva zaštita od bilo koga ili čega. Ispisnicu joj može dati samo UO, a on će se sastati nakon druge utakmice polufinala Lige šampiona, jer smo do tada posvećeni samo dvomeču sa Larvikom.

Katarina je nakon toga pred igračicama i stručnim štabom izjavila da psihički nije sposobna da trenira dok ne dobije ispisnicu iz kluba. A klub će, kao i do sada, po ovom pitanju izaći u susret svakome, pa i Katarini Bulatović, a sve u skladu sa pravilima i interesima ŽRK Budućnost”, piše u saopštenju Boškovića.

Bonus video: