Pokrenut disciplinski postupak protiv Simića i Nikezića

Šestović je zatražio od Simića i Nikezića da u roku od sedam dana dostave dopunu već dostavljene izjave, a obojica su suspendovani do okončanja postupka.
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2011. 15:58h

Direktor rukometnih liga Mijat Šestović, na osnovu prijava službenih lica, danas je pokrenuo disciplinski postupak protiv trenera Mornara Gorana Simića i sportskog direktora barskog kluba Sava Nikezića, zbog incidenta koji se dogodio na utakmici 13. kola Prve muške lige, Mornar – Rudar, koja je odigrana u subotu u barskoj “Topolici”.

Simić je, naime, u 58. minutu meča dobio crveni karton zbog toga što je oštro protestvovao kod sudija Mitrovića i Vešovića, smatrajući da gol Rudar za konačnih 25:22 za goste nije bio regularan (da je postignut unutar linije šest metara). Nakon isključenja Simića, zbog prigovora je isključen i sportski direktor Barana Nikezić, što je izazvalo gužvu i prekid meča, zbog čega su sudije i delegate Gojko Vučković napustili teren. Nakon 20-tak minuta pauze meč je, ipak, priveden kraju…

Šestović je zatražio od Simića i Nikezića da u roku od sedam dana dostave dopunu već dostavljene izjave, a obojica su suspendovani do okončanja postupka.

“Radi izvođenja dokaza u disciplinskom postupku, obavezuju se sudije Mitrović Novica i Vešović Miljan i kontrolor Vučković Gojko da podnesu dopunu izvještaja sa jasnim i decidnim opisom incidenta koji se desio u 58.minutu susreta, kao i o dešavanjima nakon prekida”, naveo je Šestović u odluci o suspenziji.

Bonus video: