Jovanka Radičević u Đeru!

Ovo je izazov za mene, želim da se dokažem u inostranstvu. Imam neke svoje ciljeve u životu, hoću da isprobam nove izazove - kaže Radičevićeva
162 pregleda 0 komentar(a)
Radičević, Foto: Zoran Đurić
Radičević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.03.2011. 20:11h

Nakon najbolje sezone u dresu kluba u kojem je ponikla, Jovanka Radičević odlazi. Sjajno desno krilo naredne dvije godine nosiće dres Đera. Ponuda mađarskog šampiona je odavno na stolu, a Radičevićeva je dugo demantovala da odlazi. Međutim, danas je predsjednika Budućnosti Predraga Boškovića obavijestila da odlazi na kraju sezone.

- Ovo je izazov za mene, želim da se dokažem u inostranstvu. Imam neke svoje ciljeve u životu, hoću da isprobam nove izazove. Stigla je ponuda dobre ekipe, zadovoljna sam i ponudom - kaže 24-godišnja Radičevićeva.

Da li ti je teško što ideš iz Budućnosti?

- Naravno da jeste. Poslije osam godina napuštam grad i publiku koja je najbolja u Evropi. Nije mi svejedno, ali ću se potruditi da u nastavku sezone napravimo istorijski uspjeh.

I Dragan Adžić teško podnosi odlazak prvog desnog krila.

- Žao mi je, znam je od prvog treninga. Zadovoljstvo mi je što sam radio sa njom u klubu, a saradnju ćemo nastaviti u seniorskoj reprezentaciji. Krivo mi je što odlučila da mijenja sredinu, jer je i crnogorska javnost iza nje. Ovo je veliki gubitak za nas, ali to je njena odluka. Želim joj sreću, jer je zaslužila. Moja velika želja je bila da ostane, ali evropski klubovi imaju pozamašne budžete, sa kojima se teško boriti - istakao je Adžić, uz napomenu da je ovo dokaz da je budžet Budućnosti daleko iza brojnih klubova u Ligi šampiona.

Đer je, inače, ranije dogovorio saradnju sa Hajdi Loke i Andreom Lekić.

Bonus video: