Lagator novi predsjednik Lovćena

Novi predsjednik kluba biće Jovo Lagator, vlasnik firme „EXIM“ sa Cetinja, dok će mjesto potpredsjednika obavljati direktor „Montenegrobonusa“ Aleksandar Kašćelan
229 pregleda 0 komentar(a)
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.02.2011. 19:10h

Rukometni klub Lovćen dobio je nove članove Upravnog odbora, koje je predložio gradonačelnik Prijestonice, Aleksandar Bogdanović.

Novi predsjednik kluba biće Jovo Lagator, vlasnik firme „EXIM“ sa Cetinja, dok će mjesto potpredsjednika obavljati direktor „Montenegrobonusa“ Aleksandar Kašćelan. Preostalih pet članova biće član Izvrnog odbora DPS-a Goran Jevrić, predstavnik „Štrabaga” Johanes Kugler, direktor Turističke organizacije Cetinja Jovan Martinović, predstavnik „Montenegro bonusa” Radovan Brnović i sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti Cetinja Nikola Đurašković, koji je bio u prethodnom Upravnom odboru.

Kako je saopšteno iz kabineta gradonačelnika, novi UO pružiće snažan doprinos u ostvarivanju ciljeva RK Lovćen, koji se prije svega odnose na učešće u Regionalnoj ligi, kao i na ostvarivanje boljih rezultata na evropskoj sceni u narednom periodu. Takođe, UO će posebnu pažnju posvetiti afirmisanju rada sa mlađim kategorijama, te daljem jačanju Lovćenove rukometne škole, koja će u budućnosti predstavljati osnov za ostvarivanje visokih sportskih ciljeva.

Bonus video: