Prelazni rok do 28. februara

“Prelazni rok počinje 30. juna tekuće godine, nakon završetka prethodne takmičarske sezone, a završava se 28. februara naredne kalendarske godine”, piše na sajtu www.rscg.me
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2011. 14:54h

Grupa od 15 rukometaša zatražila je od Upravnog odbora RSCG da produži prelazni rok, što im je odobreno. Naime, na sajtu RSCG je objavljeno da se mijenja član 26. Registracionog pravilnika koji sada glasi:

Prelazni rok počinje 30. juna tekuće godine, nakon završetka prethodne takmičarske sezone, a završava se 28. februara naredne kalendarske godine”, piše na sajtu www.rscg.me i navodi se da odluka stupa na snagu danom objavljivanja na web stranici RSCG.

Po prethodnim pravilima, prelazni rok je završavan 28. januara, ali je UO odlučio da izađe u susret rukometašima koji su trenutno bez kluba.

Kancelariji RSCG su zahtjev uputili igrači Mirko Majić, Boško Bjelobrković, Ilija Vučković, Balša Milatović, Filip Zindović, Nemanja Kandić, Ilija Bulatović, Igor Kažić, Nemanja Čukić i Aleksandar Krivokapić, Milovan Marković, Aleksandar Burić, Bruno Brajović, Radivoje Vujović i Luka Terzić.

U dopisu koji je potpisao povremeni seniorski reprezentativac Mirko Majić tražilo se da se igračima omogući na nađu angažmane u nekom od klubova u Crnoj Gori “što bi im omogućilo da se i dalje bave rukometom i kako ne bi pravili pogubne i nikom korisne pauze u igračkom razvoju i afirmaciji”.

Bonus video: