Budućnost ubjedljiva protiv Zaječara

Najefikasnija u Budućnosti bila je Jovanka Radičević sa sedam golova, dok su Milena Knežević i Dragana Pecevska postigle po šest
0 komentar(a)
Milena Knežević, Foto: S.PRELEVIĆ
Milena Knežević, Foto: S.PRELEVIĆ
Ažurirano: 30.01.2011. 17:53h

Razlika u kvalitetu između šampiona Crne Gore i Srbije je ogromna. To se najbolje vidjelo na početku drugog poluvremena, kada je Budućnost za osam minuta napravila seriju 5:0, iako je u tom dijelu utakmice imala igračicu manje. Podgoričanke su na kraju savladale Zaječar, koji sa klupe predvodi Podgoričanin Duško Milić, sa ubjedljivih 37:24.

Doduše, „plave” su promašile dosta zicera, što će morati da se ispravi do starta glavne runde Lige šampiona i meča sa Olčimom u Vlčei, koji je na programu 6. februara. I u odbrani ima prostora za napredak...

- Bavile smo se više odbranom, a manje napadom. Ubijeđena sam, ipak, da ćemo svaku kockicu i u defanzivi postaviti na pravo mjesto do utakmice sa prvakom Rumunije. Još ne funkcionišemo kako želimo, ali imamo dovoljno vremena da stvari postavimo na mjesto - rekla je Gabrijela Kindl.

Budućnost - Zaječar 37:24 (18:12) Podgorica - Dvorana „Morača”. Gledalaca: 500. Sudije: Šatordžija i Pandžić (BiH). Isključenja: Budućnost 8, Zaječar 2 minuta. Sedmerci: Budućnost 4 (3), Zaječar 5 (3). Budućnost: M. Vukčević (tri odbrane), Barjaktarović (jedna odbrana), Knezović (četiri odbrane), Miljanić 1, Radičević 7, Đokić 4, Jovanović 4 (1), A. Bulatović 1 (1), Pecevska 6, Kindl, Popović 3, Marković, S. Vukčević, K. Bulatović 5 (1), Mehmedović, Knežević 6. Zaječar: Mišković (dvije odbrane), Đerić (šest odbrana), Pavić 4, Kukić 4, Koperec 1, Živković 5 (2), Damjanović 2, Števin 3 (1), Vučković 2, Kačarević, Mitruševska, Nišavić 1, Pop-Lazić 1, Milanović.

Bonus video: