RK LOVĆEN

Mašanović odlazi iz Lovćena

U vrijeme dok je gradonačelnik Cetinja bio Milovan Janković, Mašanović je bio potpredsjednik Prijestonice. Za njega, međutim, nema mjesta u novoj administraciji Aleksandra Bogdanovića.
392 pregleda 0 komentar(a)
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Lovćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.01.2011. 00:00h

Promjene u Opštini Cetinje uslovile su prekompozicije i u upravi Rukometnog kluba Lovćen - kako „Vijesti” nezvanično saznaju, predsjednik Boris Mašanović napušta tu funkciju.

U vrijeme dok je gradonačelnik Cetinja bio Milovan Janković, Mašanović je bio potpredsjednik Prijestonice. Za njega, međutim, nema mjesta u novoj administraciji Aleksandra Bogdanovića, a kako je Opština osnivač kluba jasno je da nije mogao da ostane na najvažnijoj funkciji u cetinjskom sportu.

Mašanović je predsjednik Lovćena zvanično postao 28. jula 2009. godine, a vodio je glavnu riječ i ranije, dok je prvi čovjek kluba formalno bio Borislav Pravilović.

Njegov boravak u Lovćenu će se pamtiti po čestim promjenama trenera, u čemu je klub iz crnogorske prijestonice vjerovatno svjetski rekorder. Naime, kada je 3. maja za šefa stručnog štaba postavljen Ratko Đurković, postao je deveti trener za 38 mjeseci!

U narednih nekoliko dana saznaće se ko će preuzeti brigu o najvećem crnogorskom rukometnom klubu...