Johanson: Želim da se povežem i da što više sarađujem sa Adžićem

Šveđanin poručuje da će pokušati da što više sarađuje sa trenerima Budućnosti, pogotovo Draganom Adžićem
1 komentar(a)
Per Johanson ženska rukometna reprezentacija, Foto: Savo Prelević
Per Johanson ženska rukometna reprezentacija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.03.2018. 12:28h

Selektor rukometašica Crne Gore Per Johanson je prošlog marta postao trener CSM Bukurešta, koji je doveo do fajnl-fora Lige šampiona, ali nije odbranio titulu.

Novu priliku će imati ove sezone, jer ga je rumunski klub opet pozvao da razmrda ekipu nakon loših rezultata pod komandom Hele Tomsen. I opet će ostati samo do maja.

"Dogovorili smo se da budem trener do kraja maja, neću biti na klupi Bukurešta naredne sezone. Čeka me veliki posao u Rumuniji, ali i velika šansa da možda postanem prvak Evrope. U dogovoru sa RSCG sam preuzeo Bukurešt, a kada završim obaveze u tom klubu, u potpunosti ću se posvetiti reprezentaciji Crne Gore", naglasio je Johanson.

Šveđanin poručuje da će pokušati da što više sarađuje sa trenerima Budućnosti, pogotovo Draganom Adžićem.

"Kada sam došao u Crnu Goru, odradio sam trening sa mlađim rukometašicama i sreo se sa trenerima juniorki Tatjanom Jeraminok i kadetkinja, Gabrijelom Markoč. U nedjelju ću gledati juniorsku reprezentaciju protiv Švajcarske, a onda ćemo tokom ljeta i raditi zajedno, jer planiram da na Mediteranske igre vodim ekipu koja će biti spoj mladosti i iskustva. Cilj mi je da se što bolje povežem sa Draganom, jer želim da što više sarađujemo", poručio je 47-godišnji stručnjak.

Bonus video: