Anđela Bulatović tužna nakon oproštaja od „Morače”: Žao mi je što je ispalo ovako

„Nećemo klonuti duhom, bićemo maksimalno raspoložene za borbu i pokušati da stignemo rezultat”, istakla je 32-godišnja Podgoričanka, koja na ljeto završava karijeru
2556 pregleda 0 komentar(a)
Porazom se oprostila od dvorane u kojoj je odrasla: Anđela Bulatović, Foto: Luka Zeković
Porazom se oprostila od dvorane u kojoj je odrasla: Anđela Bulatović, Foto: Luka Zeković

Anđela Bulatović je igrala posljednji meč u „Morači” i zahvalila se publici na velikom bodrenju u porazu od Vajpersa u četvrtfinalu Lige šampiona (24:19).

„Utakmica je bila teška utakmica od prvog do posljednjeg trenutka. Borba je bila žestoka borba, odigrale smo jako dobru odbranu u prvom poluvremenu, ali napad nije sprovođen kako je bilo dogovoreno. Bilo je ishitrenih šuteva, nismo tražili zicer situaciju. U drugom smo bile bolje u napadu, ali je vraćanje bilo jako loše. Žao mi je što ispalo ovako, ali imamo još jednu utakmicu. Nećemo klonuti duhom, bićemo maksimalno raspoložene za borbu i pokušati da stignemo rezultat”, istakla je 32-godišnja Podgoričanka, koja na ljeto završava karijeru.

Trener Larvika Ole-Gustav Gjekstad je bio srećan zbog ubjedjivog trijumfa, ali i obazriv.

„Veoma sam zadovoljan zbog pobjede u prvom meču, znali smo koliko će nam teško biti u Podgorici. Cilj nam je bio da damo što više golova iz kontri, u čemu smo uspjeli, a uz to smo imali i vrlo raspoloženu golmanku. Ovo je, ipak, samo prvo poluvrijeme, očekuje nas revanš u Norveškoj”, naglasio je bivši trener Larvika.

Bonus video: