Simić: Nisam mogao da vjerujem, nisam mogao da dišem...

Ljudi, šta je ovo? Ne mogu da vjerujem, ovo je najljepši trenutak u mojoj igračkoj karijeri
6034 pregleda 3 komentar(a)
Nebojša Simić, Foto: Savo Prelević
Nebojša Simić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.04.2019. 23:47h

Golman Nebojša Simić činio je čuda na golu u senzacionalnoj pobjedi crnogorskih rukometaša nad Danskom.

"Ljudi, šta je ovo? Ne mogu da vjerujem, ovo je najljepši trenutak u mojoj igračkoj karijeri... Mi smo ‘poginuli’ danas, igrali drčno, bezobrazno, padali, dizali se, publika nas je nosila... Ovaj dres je pet kila težak od znoja, ali nisam se umorio nijedom, zbog ove publike. Ipak, kada sam čuo kraj, kada sam vidio da smo dobili, nisam mogao da dišem, nisam mogao da vjerujem...", u dahu je pričao sjajni golman.

Simić je imao 15 odbrana...

"To me apsoultno ne interesuje, šta sad treba da slavim, svoje odbrane? A šta je radio Lipa, šta je radio Kankaraš, šta su radili svi momci... Ja sam samo dio jedne sjajne ekipe, koja je igrala pred sjajnom publikom, za sjajnu državu", kazao je Simić nakon meča.

Crna Gora sada opet vjeruje u plasman na EP:

"Sve liči na bajku. krene loše, a srećno se završi. Ostavio sam sve iza sebe, svi smo griješili, uključujući i mene, na početnim utakmicama, u Ukrajini je bilo i nekih razmirica. Sve to treba preproditi, okrenuti glavu i krenuti od nule.Ovo je najljepši trenutak, pamtiću ga dok sam živ. Uzeću cd sa meča, uokviriti na zid, da pokazujem djeci šta smo napravli", blistao je Simić.

Bonus video: