POTPISALA JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

Sanja Vujović novo pojačanje Budućnosti

Titulu nacionalnog prvaka osvajala je u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Danskoj i Makedoniji, trofej Kupa pobjednika kupova sa Viborgom 2014. godine, a sa velikim uspjehom nosila je i dres reprezentacije Srbije sa kojom je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2013. i četvrto mjesto na šampionatu Evrope godinu ranije
3458 pregleda 1 komentar(a)
Sanja Vujović, Foto: Screenshot/Youtube
Sanja Vujović, Foto: Screenshot/Youtube

Ženski rukometni klub Budućnost dobio je četvrto pojačanje za narednu sezonu – lijevi bek Sanja Vujović, , potpisala je jednogodišnji ugovor.

Igračica rođena 25. maja 1987. godine u Beogradu u karijeri je nosila dresove beogradske Laste, Naise iz Niša, slovenačkog Krima, Zaječara, hrvatske Podravke, danskog Viborga, makedonskog Vardara i mađarskog Šiofoka čija je trenutno članica.

Titulu nacionalnog prvaka osvajala je u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Danskoj i Makedoniji, trofej Kupa pobjednika kupova sa Viborgom 2014. godine, a sa velikim uspjehom nosila je i dres reprezentacije Srbije sa kojom je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2013. i četvrto mjesto na šampionatu Evrope godinu ranije.

Na prvenstvima Evrope i svijeta bila je u idealnim timovima šampionata.

Vujović je četvrto pojačanje dvostrukog šampiona Evrope nakon povratka Majde Mehmedović i Jovanke Radičević, te angažovanja slovenačke reprezentativke Barbare Lazović Varlec.

Preporučujemo za Vas