Finalni turnir Kupa Crne Gore za rukometaše i rukometašice od sjutra u Bijelom Polju

Pred početak finalne utakmice kupa biće uručena priznanja najboljima u protekloj godini
388 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Finalni turnir Kupa Crne Gore za rukometaše i rukometašice u Bijelom Polju počinje sjutra i trajaće dva dana, najavio je sportski direktor kluba ,,Jedinstvo" Željko Rmandić.

“Dvadesetog i 22. maja će biti igrane polufinalne utakmice u ženskoj i muškoj konkurenciji. Vjerujemo da će Bijelo Polje kao i do sada biti dobar domaćin. Uvijek smo pravili jedan sportski i kulturni ambijent, gdje je posjećenost bila izuzetna i uvijek na visokom nivou podrške sa tribina", kazao je Rmandić.

On je istakao da će, pred početak finalne utakmice kupa biti uručena priznanja najboljima u protekloj godini.

Trener RK "Jedinstvo" Radomir Lekić je kazao da je teško definisati kup utakmice i na igrače sve utiče, pa i to da li su imali dobar ili loš dan.

On je rekao da će u polufinalu pobijediti ekipa koja bude imala više želje i motivacije.

“Kao trener nemam pravo da pravo da obećavam velike ciljeve, ali mogu obećati da će moji momci dati sve od sebe na terenu kako bi došli do što boljeg rezultata, a cilj je jasan”, kazao je Lekić.

Prvog dana turnira u polufinalu se sastaju Budvanska rivijera i Partizan od 16:30 , a Jedinstvo i Komovi od 19 časova, dok će drugog dana, od 15 časova biti odigrano polufinale u ženskoj konkurenciji, gdje će snage odmjeriti Budućnost i Budućnost II. U 18 časova slijedi finale za muškarce.

Sportski direktor kluba ,,Komovi" Srđan Radunović je kazao da je zadovoljan što se kup održava na sjeveru zemlje.

“Potrudićemo se da pokažemo zašto je rukomet sport broj jedan u našem gradu. Mi smo što se tiče nas ispunili svoj cilj, i moji momci su pokazali da rukomet ne igra samo novac i uslovi, već srce i ljubav prema tom sportu", kazao je on.

Turnir organizuju MRK "Jedinstvo" u saradnji sa Rukometnim savezom Crne Gore i Opštinom Bijelo Polje.

Bonus video: