Roganović: Moramo bolje protiv Ukrajine, nadam se ogromnoj podršci sa tribina

„Zadovoljni smo sa dva boda, ali puno toga možemo i trebalo bi da popravimo ukoliko očekujemo pobjedu nad Ukrajinom u nedjelju”, rekao je selektor Crne Gore
1996 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Filip Roganović
Zoran Roganović, Foto: Filip Roganović

Pobjedom nad Farskim Ostrvima (24:21), Crna Gora je obavila prvi od dva cilja u posljednja dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred rukometašima Zorana Roganovića je obračun sa Ukrajinom u nedjelju u „Morači”, u kojem je ulog viza za kontinentalni šampionat. I jednom i drugom timu odgovara remi, poraz bi bio koban...

„Zadovoljni smo sa dva boda, ali puno toga možemo i trebalo bi da popravimo ukoliko očekujemo pobjedu nad Ukrajinom u nedjelju. Utakmica je bila jako teška, igrali smo u grču, vjerovatno zbog važnosti, jer smo ovom pobjedom došli u situaciju da trijumfom nad Ukrajinom budemo na 2. mjestu i direktno se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo”, rekao je Roganović.

Selektor je pohvalio tim sa sjevera Evrope, a potom i pozvao navijače da im pomognu u nedjelju.

„Farani trče, bore se 60 minuta. Niko ih nije nadigrao u ovoj grupi, ne bi trebalo da budemo nezadovoljni, ali nam opet ostaje prostora da popravimo neke stvari. Siguran sam da ćemo u nedjelju odigrati još bolje i nadam se ogromnoj podršci sa tribina, jer kada je dvorana bila puna, a pogotovo „Morača”, još nismo izgubili utakmicu. Očekujemo da će se napuniti i da zajedno proslavimo odlazak na EP”, zaključio je selektor „lavova”.

Bonus video: