Podravka i Jagodina naredne sedmice u Podgorici

Biće to podgoričkom timu nove provjere u pripremnom periodu za početak nove sezone Lige šampiona, koja startuje prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest
744 pregleda 0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti
Rukometašice Budućnosti

Podgorica će naredne sedmice biti domaćin prvog turnira Regionalne lige za rukometašice, saopšteno je iz podgoričkog rukometnog kluba Budućnost.

Navodi se da će na turniru, koji će biti odigran 11. i 12. septembra u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, osim Budućnosti nastupiti još Jagodina i Podravka.

Biće to podgoričkom timu nove provjere u pripremnom periodu za početak nove sezone Lige šampiona, koja startuje prvog vikenda oktobra, kada će u Podgorici gostovati francuski Brest.

Turnir će 11. septembra otvoriti duel Podravke i Jagodine (18.00).

Dan kasnije Budućnost očekuju dueli sa Jagodinom (10.00) i Podravkom (18.00).

Izabranice trenera Dragana Adžića će odigrati i trening utakmicu protiv slovenačkog Krima, a glavnom gradu naredne sedmice boraviće i švedski Guif, sa kojim će imati zajedničke treninge.

U dosadašnjem dijelu pripremnog perioda koji su počele krajem jula, Budućnost je odigrala devet kontrolnih duela i upisala osam pobjeda, uz samo jedan poraz.

Bonus video: