Vuja opet u Zagrebu: Povratak na mjesto uspjeha

"Nisam htio da radim u klubu do Nove godine, do Evropskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti", kazao je Vujović
2368 pregleda 1 komentar(a)
Veselin Vujović, Foto: SEHA/ Zsolt Melczer
Veselin Vujović, Foto: SEHA/ Zsolt Melczer

Veselin Vujović je ponovo u Zagrebu - slavni crnogorski rukometaš i trener vratio se na klupu hrvatskog šampiona, na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine.

Vuja dolazi da Zagrepčane pokrene iz letargije i krize, nakon dva teška poraza u Ligi šampiona, od PSŽ-a kod kuće i Alborga u gostima.

"Nisam htio da radim u klubu do Nove godine, do Evropskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti", kazao je Vujović.

"Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi šampiona. Niko u našoj Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima. Nadam se da će se publika vratiti, odnosno vratićemo ih odnosom prema igri, rezultatima. Meni ljudi iz kluba ne trebaju da postavljaju ciljeve, sam sebi uvijek postavljam one najveće. Možda smo slabiji od nekih renomiranih evropskih ekipa, ali ja uvijek idem na pobjedu. Nikakvi časni porazi me ne zanimaju", kazao je Vujović, koji obavlja i funkciju selektora Slovenije.

Bonus video: