Trenerske diplome dobile Bojana Popović, Suzana Lazović, Gabrijela Markoč...

Zvanje kategorije II rukometnih trenera stekli su Bojana Popović, Gabrijela Markoč, Suzana Lazović, Mirjana Milenković, Dragiša Koraćević, Miodrag Ašanin, Nikola Čukić, Bojan Deletić, Nedim Selmanović, Marko Stojanović i Danica Delić
3687 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnici diploma, Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Dobitnici diploma, Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Diplome kandidatima koji su pohađali edukaciju za sticanje zvanja kategorija II rukometnih trenera Crne Gore u skladu sa RINK konvencijom Evropske rukometne federacije (EHF) uručene su danas na Univerzitetu Donja Gorica.

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda je istakao značaj edukacije trenera za stručni rad i razvoj rukometa u našoj državi i uručio 11 diploma.

Zvanje kategorije II rukometnih trenera stekli su Bojana Popović, Gabrijela Markoč, Suzana Lazović, Mirjana Milenković, Dragiša Koraćević, Miodrag Ašanin, Nikola Čukić, Bojan Deletić, Nedim Selmanović, Marko Stojanović i Danica Delić.

Suzana Lazović
Suzana Lazović(Foto: Privatna arhiva)

Nakon dodjela diploma, kandidati su nastavili prisustvo predavanjima za sticanje zvanja trenera kategorije III, u organizaciji Komisije za edukaciju rukometnih trenera, na čijem čelu je prof. dr Dobrislav Vujović.

Za kategoriju III, osim navedenih kandidata, za edukaciju su se prijavili još i Novak Ristović, trener golmana ženske rukometne reprezentacije i Budućnosti, kao i Dejan Stjepčević, šef struke Partizana iz Tivta.

Bonus video: