Adžić oduševljen: Pokazali smo da je sve moguće

Rival Budućnosti u četvrtfinalu najvjerovatnije će biti Đer
123 pregleda 23 komentar(a)
ŽRK Budućnost Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
ŽRK Budućnost Dragan Adžić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 04.03.2018. 15:29h

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić blistao je nakon pobjede njegovog tima nad Tiringerom 25:24 i plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

"Velika pobjeda protiv ozbiljnog protivnika i u sjajnom ambijentu. Ova sezona je pokazala kako raste kolektiv i kako individualno napreduju igračice koje su budućnost Budućnosti i crnogorske reprezentacije. Bilo je prirodno zbog sjajnog odnosa i energije koju pokazuju igračice tokom čitave sezone da dođe i ovakvo idzanje u gostima. Pokazali smo zrezlost i odigrali na visokom nivou protiv iskusnog protivnika, kome je takođe, ovaj meč bio odlučujući za plasman u četvrtfnale. Ponosan sam na djevojke i radujemo se prolasku među osam najboljih", rekao je Adžić.

Rival Budućnosti u četvrtfinalu najvjerovatnije će biti Đer.

"Biće to poklon za ovu mladu ekipu i prilika da se oprobamo protiv aktuelnog prvaka Evrope. Dueli protiv Đera će biti praznik rukometa i predstavljaju ispunjenja sna, u koji smo vjerovali iako smo znali da će biti teško, kako zbog mladosti tima, ali i brojnih problema sa kojima smo se suočavali tokom sezone zbog povreda i izostanka nekih igračica. Ali, igračice, stručni štab i uprava su pokazali da je sve moguće i sada svi zajedno treba da se radujemo ovom uspjehu", kazao je Adžić.

On je naglasio da "klub kao što je Budućnost uvijek ima ambicije iznad očekivanog".

"Da nije tako, i da odnos igračica, stručnog štaba i uprave nije na najvišem nivou i da svi zajedno ne vjerujemo u ono što radimo, ne bi bilo ni ovakvih rezultata. Želja je bila da odigramo što više utakmica ove sezone, jer je to neprocjenjivo važno za ovu mladu ekipu, za djevojke koje su budućnost ovog kluba i naše reprezentacije", zaključio je Adžić.

Bonus video: