Raičević: Ne želimo da stanemo; Bulatović: Imamo potencijal, možemo bolje

"Ova utakmica je bila jedna od važnijih, praktično biti ili ne biti, a mi smo pokazale karakter kad je bilo teško", kazala je Raičević
4212 pregleda 0 komentar(a)
Kaća Bulatović
Kaća Bulatović

Milena Raičević je bila napadački lider Crne Gore u pobjedi nad Mađarskom 25:24 u trećem kolu prve faze Svjetskog prvenstva.

"Jako sam srećna što smo odigrale ovakav meč. Imale smo veću želju, igrale smo jako, što se vidjelo i po isključenjima. Nismo dale na sebe, nismo dale da nas ništa poremeti. Možemo da budemo zadovoljne, ali ne želimo da stanemo, želimo da igramo još bolje", kazala je Raičević.

Crna Gora je sada blizu plasmana u drugu fazu, ali slijede još dva duela sa evropskim selekcijama - Rumunijom i Španijom.

"Ova utakmica je bila jedna od važnijih, praktično biti ili ne biti, a mi smo pokazale karakter kad je bilo teško", kazala je Raičević.

Katarina Bulatović je rano ušla u problem - dva isključenja za 15-ak minuta, ali je zadržala mirnoću i u finišu postigla možda i najvažniji gol, minut i po do kraja za 25:23 na isteku napada.

"Poslije onakve dvije utakmice, jedna - možda ne baš kako treba - ali zadovoljne smo. Bilo je teško da igramo poslije toliko isključenja, ali izdržale smo do kraja. Napad je mogao da bude bolji, ali vjerujem da ćemo i biti na većem nivou. Za početak je dobro, za nas je turnir tek počeo. Pred nama su dva važna meča, želimo da prenesemo što više bodova. Imamo karakter, potencijal, rotacija nam je veća, vjerujem da naredne utakmice možemo da odigramo na vrhunskom nivou", rekla je Bulatović.