SVJETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE

Srpkinje žele pobjedu nad Crnom Gorom, Radojević: Došlo je vrijeme za revanš

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se u tri i 30 minuta iza ponoći
3240 pregleda 0 komentar(a)
Rukometšice Srbije
Rukometšice Srbije

Rukometne reprezentativke Srbije izjavile su danas da žele da pobjedom nad Crnom Gorom završe Svjetsko prvenstvo, na kome je već ostvaren cilj.

"Četiri utakmice u nizu odigrale smo gol za gol. Pokazale smo čvrstinu u završnicama, ostavile smo iza sebe poznate rukometne nacije poput Njemačke i Danske. Dobro smo igrale, pokazale najbolje od mentaliteta i veliku želju za pobjedom. Dobro je krenuo turnir, vidjela se želja kod svih, neka sreća u timu. Dan smo započinjali i završavali pjesmom. To je nešto što je obilježilo ovo prvenstvo. Tako ćemo odigrati i protiv Crne Gore”, rekla je Sanja Radosavljević.

Utakmica Crna Gora – Srbija igra se u tri i 30 minuta iza ponoći...

"Zadovoljne smo, ostvarile smo ono zbog čega smo i došle u Japan. Naš cilj je bio da se nađemo na kvalifikacionom turniru za odlazak u Tokio, to smo i uradile. Očekujem da pobijedimo i Crnu Goru i da igramo na turniru, koji je po mom mišljenju, lakši za nas. Igraćemo rasterećeno, želimo pobjedu i jedne i druge, a nadam se da je došlo i vrijeme da im se revanširamo za poraze na prethodnim prvenstvima", rekla je Dijana Radojević.