Još jedna loša vijest: Miloš Vujović ne igra na Evropskom prvenstvu

To je novi veliki hendikep za selektora Zorana Roganovića koji je nakon najvećeg aduta u odbrani Nebojše Simovića, zbog povrede, ostao i bez jednog od glavnih aduta u napadu
5638 pregleda 2 komentar(a)
Miloš Vujović, Foto: HRS
Miloš Vujović, Foto: HRS

Još jedna loša vijest iz tabora naše rukometne reprezentacije - lijevo krilo Miloš Vujović propustiće Evropsko prvenstvo.

Igrač mađarske Tatabanje u prijateljskom duelu protiv Slovenije u Trbovlju obnovio je povredu pete, zbog koje je propustio veći dio tekuće sezone i predstoji mu nova pauza.

Vujović je povredu pete doživio u junu prošle godine u kvalifikacionom duelu protiv Farskih Ostrva, ali je nastupio u meču odluke za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine u Podgorici.

To je novi veliki hendikep za selektora Zorana Roganovića koji je nakon najvećeg aduta u odbrani Nebojše Simovića, zbog povrede, ostao i bez jednog od glavnih aduta u napadu, igrača koji je na 40 zvaničnih mečeva, postigao 92 gola u dresu nacionalnog tima.

Umjesto povrijeđenog Vujovića, selektor Roganović je pozvao 23-godišnjeg Filipa Vujovića, igrača španskog Kangasa, koji može da igra i na poziciji srednjeg beka, te da pokriva više pozicija u odbrani.

EP počinje 9. januara, a Crna Gora je u grupi sa Hrvatskom, Srbijom i Bjelorusijom.

Bonus video: