Roganović: Pokazali smo da možemo da igramo i sa najboljima

Krivo mi je što nas je nekoliko isključenja poremetilo u odbrani, koju smo u prvom poluvremenu odigrali baš na visokom nivou. To nas je koštalo boljeg stanja na semaforu - naglasio je Zoran Roganović
3327 pregleda 2 komentar(a)
Zoran Roganović, Foto: Jozo Čabraja/kolektiff
Zoran Roganović, Foto: Jozo Čabraja/kolektiff
Ažurirano: 13.01.2020. 21:26h

Zoran Roganović je bio zadovoljan nekim stvarima koje je vidio u porazu rukometaša Crne Gore od Hrvatske (27:21).

- Znali smo da kad Hrvatska igra svoj najbolji rukomet, to radi svih 60 minuta. Krivo mi je što nas je nekoliko isključenja poremetilo u odbrani, koju smo u prvom poluvremenu odigrali baš na visokom nivou. Isto tako i napad. Koštala su nas ta isključenja, čak i u napadu gdje smo izgubili nekoliko lopti protiv njihove 5-1 odbrane sa Duvnjakom naprijed. Odlučili smo se za tu klackalicu, nije to bilo kako je trebalo, to nas je koštalo boljeg stanja na semaforu - naglasio je selektor „lavova”.

Roganović je bio zadovoljan kako se njegov tim ponašao.

- Upravo je ovo večeras bilo kako bi mi trebalo da izgledamo, tačnije kako izgledamo na svakoj utakmici. Mislim da se prezentujemo na pravi način i da ovi momci, iako imaju respekt prema protivniku, pokazuju da možemo da igramo čak i sa najboljima.

Crna Gora u subotu od 18.15 časova igra sa Srbijom, što će biti najbolja šansa za prvu pobjedu na evropskim prvenstvima.

- Ne bih volio da nas zavara rezultat iz 1. poluvremena večeras. Mislim da ćemo protiv Srbije morati dobro da se namučimo i da će to biti jako teška borba svih 60 minuta - zaključio je Roganović.

Bonus video: