Peruničić: Simić je bio prevaga u odlučujućim momentima

"Sve što radim dajem cijelog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sljedeću utakmicu morao da igraš još bolje", kazao je Peruničić
7074 pregleda 10 komentar(a)
Nenad Peruničić, Foto: Betaphoto
Nenad Peruničić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 13.01.2020. 20:19h

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić čestitao je Crnoj Gori na pobjedi 22:21 u meču drugog kola grupe A na Evropskom prvenstvu.

"Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Jako zahtjevna utakmica na psihološkom i fizičkom planu. Bila je žestoka borba, čitav meč u egalu. I pored svog naboja obje ekipe bilo je sve fer i korektno sa obje strane. Obje ekipe su željele pobjedu, mogla je pobjeda da ode i na našu stranu, ali na kraju je prevagu odnio golman Simić. Kada je bilo odlučujuće, on je branio, iako smo i mi imali dobrog golmana. Ja poraze doživljavam na poseban način. Sve što radim dajem cijelog sebe, poraz mora da zaboli, da bi sljedeću utakmicu morao da igraš još bolje", kazao je Peruničić, prenosi RS Srbije.

Peruničić kaže da "ne voli da kuka", ali dodaje da je izostanak Vujića napravio razliku.

"Ovaj me poraz zabolio jer je ovo bila utakmica da li idemo kući ili dalje. Ne volim da kukam, ali nedostajao nam je Vujić. Nisam kukao ni prošle godine kada smo ostali bez Zelenovića. Momci su se istrošili u odbrani, bilo je žestoko. Uživanje za publiku, momački su igrali. Pali smo opet u koncentraciji, jer smo imali otvorene zicere. Ivanišević nije održao kontinuitet do kraja, a Simić je proradio", dodao je Peruničić.

Bonus video: