Adžić: Razočaran sam odnosom djevojaka

Očigledno su poraz od Đera u prošlom kolu, te kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji očekuje reprezentaciju, kao i četvrtfinale u aprilu, uticali na to da djevojke ne budu na potrebnom nivou. To ne bi smjelo da se dešava - istakao je trener Budućnosti
11248 pregleda 4 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Dragan Adžić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 07.03.2020. 21:11h

Dragan Adžić je bio razočaran izdanjem rukometašica Budućnosti na otvaranju Lige šampiona protiv Bresta u „Morači”, a čini se da je još nezadovoljniji na zatvaranju glavne faze.

„Plave” su u meč bez rezultatske važnosti izgubile od Krima 29.23, ali je problem što nisu pokazale želju da izbjegnu poraz.

- Čestitke Krimu koji poštujem kao klub, kao i ono što radi stručni štab na čelu sa trenerom Urošem Bregarom. Za mene nije iznenađenje dobra igra Krima, a jeste razočaranje odnos mojih igračica. Očigledno su poraz od Đera u prošlom kolu, te kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji očekuje reprezentaciju, kao i četvrtfinale u aprilu, uticali na to da djevojke ne budu na potrebnom nivou. To ne bi smjelo da se dešava. Krim radi sjajan posao posljednjih nekoliko godina i čestitam mu na tome - kazao je Adžić na konferenciji za medije.

Bonus video: