BARAŽ ZA SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Roganović: Taktički zrelo u Češkoj, srčano pred našim navijačima

Prvi meč igra se u Češkoj od 5. do 7. juna, revanš je od 9. do 11. juna
2878 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Roganović i crnogorski rukometaši, Foto: Savo PRELEVIC
Zoran Roganović i crnogorski rukometaši, Foto: Savo PRELEVIC

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović zadovoljan je ishodom žrijeba za baraž za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Lavovi" će igrati dvomeč sa Češkom.

"Mislim da treba da budemo zadovoljni ishodom žrijeba prije svega zbog činjenice što revanš igramo kod kuće, što je veoma značajno u ovakvim kvalifikacijama. Treba da nastavimo da gradimo i igru i atmosferu što radimo duže od godinu, moramo da odigramo taktički zrelo utakmicu u Češkoj, koja će biti veoma teška, jer je to reprezentacija koja je u velikom usponu u posljednje dvije godine. Siguran sam da ćemo pred našim navijačima odigrati onako srčano kao što znamo i vjerujem da imamo šansu za plasman na Svjetsko prvenstvo", kazao je Roganović.

Crna Gora želi da se drugi put plasira na šampionat planete, koji se igra u Egiptu od 14. do 31. januara naredne godine.

Povezani članci

09. Mart 2020.

„Lavovi” sa Češkom u bici za Egipat

"Neće biti lako, ali vjerujem da su momci spremni da daju sve od sebe, jer znamo koliki je ulog i što bi značio plasman na Svjetsko prvenstvo. Ovoj generaciji je potreban kontinuitet učešća na velikim takmičenjima, a Evropsko prvenstvo je pokazalo da smo na pravom putu. Nadam se da će svi igrači zdravi i spremni dočekati jun i da ćemo ponovo obradovati naš narod", zaključio je Roganović.

Prvi meč igra se u Češkoj od 5. do 7. juna, revanš je od 9. do 11. juna.

Preporučujemo za Vas