Budućnost u neizvjesnosti: Otkazana četvrtfinala, malo šansi za fajnl-for

Nakon sjednice UO EHF saopšteno je da se razmatra mogućnost da se mečevi četvrtfinala odigraju u okviru završnog turnira u Budimpešti, koji je ostao u ranije zakazanom terminu - 5. i 6. septembar
1943 pregleda 0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: SAVO PRELEVIC
Rukometašice Budućnosti, Foto: SAVO PRELEVIC
Ažurirano: 24.04.2020. 16:18h

Rukometašice Budućnosti neće igrati u junu mečeve četvrtfinala Lige šampiona sa Esbjergom, a pitanje je da li će i dobiti šansu da se bore za plasman na fajnl-for.

EHF je danas otkazao četvrtfinalne utakmice, a nakon sjednice Upravnog odbora saopšteno je da se razmatra mogućnost da se mečevi četvrtfinala odigraju u okviru završnog turnira u Budimpešti, koji je ostao u ranije zakazanom terminu - 5. i 6. septembar.

Ako bude moguće, Budućnost i Esbjerg bi igrali 3. septembra.

Ukoliko, međutim, ne bude uslova da se fajnl-for održi u septembru, novi termin bi bio oktobar, a u tom slučaju bi se otkazale sve utakmice četvrtfinala.

U slučaju da se četvrtfinalni mečevi otkažu, na završnom turniru bi igrale po dvije prvoplasirane ekipe iz grupa Glavne runde - Mec, Esbjerg, Đer i Brest.

Za razliku od ženske, muška Liga šampiona je već svedena na fajnl-for, na kome će krajem decembra igrati Barselona, PSŽ, Kil i Vesprem.

Bonus video: