Budućnost dovela Alison Pino

U dresu Francuske ostvarila je velike uspjehe - bila je šampionka Evrope i svijeta, ima dvije srebrne medalje sa planetarnih šampionata i jednu sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, kao i bronzu sa EP u Švedskoj 2016. godine
6472 pregleda 0 komentar(a)
Alison Pino, Foto: Twitter
Alison Pino, Foto: Twitter

Prije dva mjeseca Budućnost je angažovala nekada najbolju rukometašicu svijeta Andreu Lekić, sada je dovela i drugu bivšu dobitnicu najvećeg priznanja - Alison Pino.

Djevojka iz Šartra je bila zvanično najbolja na svijetu 2009. godine, kada je bila 20-godišnjakinja.

Od tada u klupskoj karijeri nije imala velike uspjehe, ali je u dresu Francuske ostvarila velike uspjehe - bila je šampionka Evrope i svijeta, ima dvije srebrne medalje sa planetarnih šampionata i jednu sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, kao i bronzu sa EP u Švedskoj 2016. godine.

Ona je treće pojačanje Budućnosti na bekovskim pozicijama, jer su prije nje potpisale Lekićeva i mlada Ruskinja Valerija Maslova, a jako blizu su i Itana Grbić (dolazi da igra srednjeg beka) i mladi rumunski lijevi bek, Sorina Tirka.

Odlaze Đurđina Jauković (Brest) i Matea Pletikosić, ne zna se kakva je sudbina Sanje Vujović, a ni da li će Milena Raičević odlučiti da preskoči narednu sezonu.

Bonus video: