NEOČEKIVANA ODLUKA

Vuja iznenadio: Napustio Zagreb zbog imovinsko-pravnih problema u Crnoj Gori i Srbiji

Odluku je Vujović donio nakon što se prije tri dana vratio u Zagreb
10634 pregleda 0 komentar(a)
Vujović, Foto: Lana SLIVAR DOMINIC
Vujović, Foto: Lana SLIVAR DOMINIC
Ažurirano: 22.05.2020. 14:31h

Crnogorski rukometni stručnjak Veselin Vujović neće više voditi ekipu Zagreba.

‘Veselin Vujović više nije trener Zagreba. Zbog ličnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu! Hvala Vuja’, objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

Odluku je Vujović donio nakon što se prije tri dana vratio u Zagreb. Održao je zajednički trening s ekipom nakon pauze izazvane pandemijom koronavirusa i prelomio.

On se u klub vratio krajem prošle godine, a prethodno je vodio Zagrepčane od 2014. do 2016. i bilježio sjajne rezultate.

"Zahvaljujem vođstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratiću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak," izjavio je na odlasku.

Vujović je kazao da je zbog "imovinsko-pravnih odnosa" morao da ode.

"Angažovao sam advoketa, ali moram stalno da budem na licu mjesta. U pitanju su nekakva mjerenja i moram da budem tamo. Manji dio te zemlje je u Crnoj Gori, a veći u Srbiji", kazao je Vuja.