IZBOR NAJBOLJEG RUKOMETNOG EKS-JU TRENERA

Vuja otkrio zbog čega je napustio Zagreb i pozvao navijače da ne glasaju za njega

Među pet kandidata za najboljeg trenera su čak trojica crnogorskih stručnjaka - Dragan Adžić, Zoran Roganović i Veselin Vujović, a uz njih u konkurenciji su Lino Červar i Ljubomir Obradović

10036 pregleda 4 komentar(a)
Vujović, Foto: Beta/Hina
Vujović, Foto: Beta/Hina

Trinaestu godinu zaredom, rukometni portal "balkan-handball.com" organizuje izbor za najboljeg rukometaša i rukometašicu, kao i trenera na eks-Ju prostorima.

Među pet kandidata za najboljeg trenera su čak trojica crnogorskih stručnjaka - Dragan Adžić, Zoran Roganović i Veselin Vujović, a uz njih u konkurenciji su Lino Červar i Ljubomir Obradović.

Pobjednik se bira glasovima navijača i ljubitelja rukometa, a Veselin Vujović ih je zamolio da glasaju za Červara.

Vuja je u trenutku poziva bio vodeći na listi...

"Naravno da mi godi to što sam trenutno na vodećoj poziciji, ali po svim kriterijima priznanje za najboljeg za ovu sezonu pripada gospodinu Linu Červaru, osvajaču srebrne medalje sa reprezentacijom Hrvatske na Evropskom prvenstvu. Hvala svima koji su glasali za mene, ali ne bira se najomiljeniji nego najbolji u prošloj sezoni", objasnio je Vujović.

On je za "balkan-handball.com" objasnio i zbog čega je nedavno iznenada napustio Zagreb.

"Uložio sam u privatni posao. Imam veliku plantažu voća. Uzgajam kruške i trešnje. I upravo zbog tog posla morao sam da se zahvalim ljudima iz Zagreba koji su na mene računali i u sljedećoj sezoni. Posao je takve prirode da bih morao često da izostajem, a ništa ne želim da radim površno. Nisam zatvorio vrata Zagreba i uvijek ću biti na raspolaganju kad im budem potreban. Naravno da moja trenerska karijera nije ni približno gotova, iako sam o tome razmišljao već mnogo puta", otkrio je Vujović.

U konkurenciji za najbolju eks-Ju rukometašicu su Jovanka Radičević, Katarina Bulatović i Milena Raičević, kao i nova članica Budućnosti Andrea Lekć.

, kao i Srbije. odnosno najbolje sedmorke u ovim kategorijama. Kao i godinama iza nas, na kraju sezone u organizaciji najstarijeg specijalizovanog rukometnog sajta u ovom delu Evrope, počinje rekapitulacija viđenog u bogatih devet meseci iza nas. Balkan-Handball.com nominovao je najbolje po pozicijama, a posetioci sajta predstavljaju poslednjeg člana žirija – čiji će se glasovi dodati glasovima žirija u konačnom zbiru.

Preporučujemo za Vas