Adžić: Cilj je bio da ne budemo impresionirani klasom Vardara, ali nam se upravo to desilo

"Željeli smo da ne uđemo u meč impresionirani kvalitetom Vardara, ali nam se upravo to desilo. Odigrali smo najslabiju od svih pet ovosezonskih utakmica sa skopskim timom", rekao je Adžić
2 komentar(a)
Dragan Adžić, Foto: Denis Dukovski/sportmedia.mk
Dragan Adžić, Foto: Denis Dukovski/sportmedia.mk
Ažurirano: 10.02.2018. 16:51h

Rukometašice Budućnosti poražene su od Vardara u Skoplju 31:24, u trećem meču Glavne runde Lige šampionam, a Dragan Adžić, naravno, nije imao razloga za zadovoljstvo, iako je njegov tim izguvio od u Evropi koja ima sve pobjede ove sezone.

"Željeli smo da ne uđemo u meč impresionirani kvalitetom Vardara, ali nam se upravo to desilo. Odigrali smo najslabiju od svih pet ovosezonskih utakmica sa skopskim timom. Protiv ovakvog Vardara nismo mogli da očekujemo velike stvari, sve i da nije bilo problema sa rotacijom koju smo imali na crti. Eme Ramusović nije bilo, a na Tatjanu Brnović nisam mogao da računam u punom kapacitetu", rekao je Adžić, koji je svjestan da je njegov tim u nastavku izbjegao debakl i zahvaljujući činjenici da je domaćin smanjio tempo.

"To je jednim dijelom posljedica opuštenosti rivala, a drugim našeg malo boljeg izdanja. Ovo nam je nauk za eventualne utakmice četvrtfinala. Rival sigurno neće biti jači od Vardara, glavnog favorita za osvajanje titule, ali moramo da uđemo u meč na drugi način".

Dijana Ujkić je od sredine prvog poluvremena probila barijeru koja je dugo mučila i sa nekoliko efektnih golova pokazala da može da igra.

"Grč je normalan za mlade igračice. Lijeva krila su izašla iz njega, i Dijana će sigurno. Apsolutno verujem da će izrasti u igračicu kakvu očekujemo, ali je sve to proces i teško ga je ubrzavati. Potencijal kod svih djevojaka je očigledan", naglasio je Adžić.

Bonus video: