EVROPSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE

Alilović: Uvijek sam davao sve za Hrvatsku, a razbijaju mi kuću...

"Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali uvijek sam davao sve što sam mogao za ovu reprezentaciju i sad ta razbijena stakla na kući... Mislim, nije fer, nije korektno i nije sportski", rekao je Alilović
60 pregleda 3 komentar(a)
Mirko Alilović, Foto: Reuters
Mirko Alilović, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.02.2019. 11:27h

Reprezentacija Hrvatske osvojila je peto mjesto na Evropskom prvenstvu, pobjedom nad Češkom 28:27, u utakmici koja je označila kraj karijere u nacionalnom timu za nekoliko trofejnih igrača.

Oprostili su se Ivan Ćupić, Igor Vori, Denis Buntić, te Mirko Alilović, koji je juče bio u centru pažnje hrvatske javnosti, nakon što je grupa huligana demolirala njegovu kuću na ostrvu Rabu.

"To je to, ja sam gotov! Evo sad sam imao i tu situaciju sa razbijenim staklima na kući, meni to ne treba u životu. Vratio sam se na nagovor Lina Červara, ali nije ispalo kako smo svi htjeli. Bio sam tu 11 godina, osvojio sedam medalja. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali uvijek sam davao sve što sam mogao za ovu reprezentaciju i sad ta razbijena stakla na kući... Mislim, nije fer, nije korektno i nije sportski", rekao je Alilović.

Njegova supruga juče je, nakon icidenta, kazala hrvatskim medijima da Alilović više nikada neće igrati za "tu prokletu reprezentaciju".