BEK „LAVOVA” ISKREN NAKON NOVOG NEUSPJEHA NA EVROPSKIM PRVENSTVIMA

Ševaljević: Prođemo toliko svega, a onda to prelako prospemo

„Mora ovo da se analizira, da se traži rješenje. Nisu ostale reprezentacije toliko bolje od nas da ne možemo nikoga da pobijedimo”, jasan je 29-godišnji Kotoranin
121 pregleda 8 komentar(a)
Vasko Ševaljević, Foto: HRS/Nebojša Tejić
Vasko Ševaljević, Foto: HRS/Nebojša Tejić
Ažurirano: 17.01.2018. 22:16h

Vasko Ševaljević je sa šest golova bio najefikasniji igrač Crne Gore na utakmici sa Slovenijom, ali je doživio i deveti poraz na devet utakmica na kontinentalnim šampionatima. Zbog toga je, razmuljivo, bio tužan, ljut i razočaran.

„Dobro izdanje u prvom poluvremenu, ali rukomet se igra 60 minuta, a ne 30. Dali smo šest golova u nastavku, to je premalo da se parira reprezentaciji kakva je Slovenija. Morali smo da prikažemo mnogo bolju igru u drugom poluvremenu”, rekao je lijevi i srednji bek „lavova”.

Jedinom Kotoraninu u reprezentaciji su riječi same išle.

„Ne znam da li je problem sa snagom ili nešto drugo, ali definitivno to moramo da rješavamo. Prođemo toliko mečeva u kvalifikacijama, treninga i svega da bismo sve prelako prosuli. Mora ovo da se analizira, da se traži rješenje. Nisu ostale reprezentacije toliko bolje od nas da ne možemo nikoga da pobijedimo. Ovo mi je treće Evropsko prvenstvo i opet ista priča”, razočaran je bio Ševaljević.

Vladan Lipovina, i pored nove eliminacije, vjeruje da će Crna Gora biti konkurentna u junskom baražu za Svjetsko prvenstvo.

„Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, ali smo u drugom imali potpuni pad i Slovenija nas je kaznila. Iskoristila je naše greške. Mogli smo bolje da igramo. Sigurno će nam doći neki težak protivnik u baražu, ali nema predaje. Vidjeli smo da možemo kući da igramo protiv svakoga”, naglasio je ljevoruki Cetinjanin.

Preporučujemo za Vas