Navijači Crne Gore napadnuti u Zagrebu, sumnjaju na BBB

Desetak navijača Crne Gore napadnuto je u sačekuši nedaleko od zagrebačke Arene, a Crnogorci su za napad optužili Bled blu bojse, navijače Dinama
126 pregleda 44 komentar(a)
navijači, Foto: Printscreen
navijači, Foto: Printscreen
Ažurirano: 16.01.2018. 21:03h

Navijači Crne Gore napadnuti su u Zagrebu, sinoć nakon meča sa Makedonijom, objavili su hrvatski mediji.

Desetak navijača Crne Gore napadnuto je u sačekuši nedaleko od zagrebačke Arene, a Crnogorci su za napad optužili Bled blu bojse, navijače Dinama.

"Sinoć poslije utakmice u Zagrebu napadnuta su naša braća. U sačekuši nedaleko od Arene, pretpostavlja se da su napadnuta od strane navijača zagrebačkog Dinama - BBB. Srećom, niko nije teže povrijeđen", saopšteno je na jednoj od Facebook stranica crnogorskih navijača.

Navijačka grupa "Crnogorci jug" saopštila je da se napad dogodio u slabo osvijetljenom dijelu grada, te da je njih devet, od kojih jedna djevojka, bilo zajedno sa navijačima Njemačke, Makedonije i Slovenije.

"Prvo su nas susrele tri osobe, koje su služile da nas raspoznaju među ostalim navijačima i koje su dale znak ostalim grupicama da krenu u napad”, piše u saopštenju.

Oni navode da je napadača bilo 30-40.

"Djevojci je nožem zaprijećeno da otvori torbu. Utoliko su shvatili da jedan član ima ruksak i pojurili ka njemu, sa namjerom da ga otmu, što su i uradili. U ruksaku je bilo dosta ličnih stvari svih članova, barjak grupe kao i velika svota novca koja je služila za troškove gostovanja naše grupe. Za ostalim našim članovim je trčao ostatak maskiranih momaka do same tramvajske stanice",stoji u saopštenju.

Incident je, kako navode, prijavljen policiji, Rukometnom savezu Crne Gore i ambasadi Crne Gore u Zagrebu.

Bonus video: