Vujović nezadovoljan suđenjem: Poslije 43 godine u rukometu ne znam rukometna pravila

"Čestitam Makedoniji na pobjedi, a nama ostaje da u sljedeće dvije utakmice nekako izvadimo ono što smo propustili danas. Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovoga", iskren je Vujović
73 pregleda 2 komentar(a)
Slovenija makedonija veselin vujović lazarov, Foto: Reuters
Slovenija makedonija veselin vujović lazarov, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.01.2018. 21:35h

Selektor Slovenije Veselin Vujović bio je nezadovoljan suđenjem na meču sa Makedonijom, koju je njegova selekcija izgubila 25:24 u prvom kolu grupe C Evropskog prvenstva u rukometu.

"Mogu da priznam da poslije 43 godine u rukometu ne znam rukometna pravila. Ne znam sudijske kriterije i ne znam zašto su u velikom broju slučajeva moji igrači dobili isključenja. Imali smo jedan gol prednosti u drugom dijelu, a onda nam bude isključen igrač na drugoj strani i niko ne zna zbog čega. Pitao sam sudije i delegate zbog koga se igra ova igra - zbog gledalaca i rukometaša ili zbog njih koji o svemu tome odlučuju", naglasio je nezadovoljni Vujović za Index.

Vujović nije zadovoljan ni kako je igrala Slovenija...

"Odigrali smo lošu utakmicu. Nisam vidio snagu, moć, drkost i bezobrazluk. To smo imali nekih 15 minuta u drugom poluvremenu, pa smo se ugasili. Jednostavno, tako ne možeš igrati na velikom takmičenju. Čestitam Makedoniji na pobjedi, a nama ostaje da u sljedeće dvije utakmice nekako izvadimo ono što smo propustili danas. Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovoga", iskren je Vujović.

Bonus video: