Crnogorci u šetnji Zagrebom: Đe se može pojest' kolač...

Grupica naših reprezentativaca sinoć je u šetnji Vukovarskom ulicom u centru Zagreba slučajno naletjela na novinara hrvatskog portala "24sata.hr", koji im je pomogao da pronađu mjesto gdje se može pojesti kolač
97 pregleda 15 komentar(a)
crna gora hrvatska, Foto: Hrvatski rukometni savez
crna gora hrvatska, Foto: Hrvatski rukometni savez
Ažurirano: 12.01.2018. 19:36h

Crnogorski rukometni reprezentativci doputovali su sinoć u Zagreb, smjestili se u hotelu "International", danas odradili i trening, a sjutra će na megdan Njemačkoj, favoritu šampionata.

Hrvatski mediji konstatuju da je naša reprezentacija autsajder, ali da može da napravi nešto više protiv Makedonije.

Grupica naših reprezentativaca sinoć je u šetnji Vukovarskom ulicom u centru Zagreba slučajno naletjela na novinara hrvatskog portala "24sata.hr", koji im je pomogao da pronađu mjesto gdje se može pojesti kolač.

"Dobro veče, ima li đe ođe u blizini kakvo mjesto da se pojede kolač?", upitali su ga naši momci.

Nakon što im je objasnio gdje mogu naći to što traže, kolega iz Hrvatske je konstatovao da se "mogu potući za drugi krug sa Makedoncima", na šta je jedan od reprezentativaca odgovorio:

"Ma i sa Slovencima! Protiv Njemaca jedino nikako ne možemo".

"Pusti ti to, idemo se mi prvo potući sa kolačima", kazao je drugi.

Zahvalili su nam na pomoći i zaputili na nešto slatko u obližnju palačinkarnicu, a ubrzo je i druga skupina reprezentativaca krenula u tom smjeru.

Poželivši im sreću na šampionatu, hrvatski kolega je konstatovao da "Crnogorci jesu autsajderi, ali su svakako neopterećeni i imaju smisla za humor".

Bonus video: