NAJBOLJI CRNOGORSKI SPORTISTA POVRIJEĐEN DRUGAČIJE NEGO ŠTO SE MISLILO

Borozan nije imao udes, već je pao preko bankine!

Prva informacija je bila da je zvanično najbolji sportista Crne Gore doživio povredu butnog mišića i ramena u saobraćajnom udesu, ali je istina sasvim drugačija - 23-godišnji Cetinjanin je pao preko bankine pored puta, kada je izašao iz automobila
113 pregleda 33 komentar(a)
Vuko Borozan, Foto: Savo Prelević
Vuko Borozan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.01.2018. 09:15h

Vuko Borozan će zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo za rukometaše u Hrvatskoj, na kojem „lavovi” od 13. do 17. januara igraju u grupi C sa Njemačkom, Makedonijom i Slovenijom.

Prva informacija je bila da je zvanično najbolji sportista Crne Gore doživio povredu butnog mišića i ramena u saobraćajnom udesu, ali je istina sasvim drugačija - 23-godišnji Cetinjanin je pao preko bankine pored puta, kada je izašao iz automobila!

„Dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Cetinje je, u noći 18/19.12.2017 godine u 1.55 časova, obavijestio dežurni ljekar iz Jedinice za hitnu medicinsku pomoć u Cetinju da je kod njih primljen V.B. (24) iz Cetinja, sa povredom u predjelu glave i da je on nakon ukazane ljekarske pomoći upućen u bolnicu 'Danilo I' u Cetinju na Odjeljenje hirurgije”.

„Na lice mjesta je upućen policijski službenik koji je obavio razgovor sa V.B. i njegovim ocem P.B. Oni su mu saopštili da je V.B. zadobio povrede kada se na magistralnom putnom pravcu Cetinje - Podgorica, u mjestu Dobrsko selo, prilikom izlaska iz vozila, a kojim je inače upravljala njegova vjerenica, spotakao preko bankine i pao, kada je i zadobio povrede”.

„Dežurni ljekar Odjeljenja Hirurgije bolnice 'Danilo I' u Cetinju je saopštio policijskom službeniku da se radi o lakim tjelesnim povredama, što je i konstatovano u službenoj zabilješci koju je tom prilikom sačinio policijski službenik”, piše u odgovoru Uprave policije na pitanje „Vijesti” o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen najbolji crnogorski rukometaš.

Preporučujemo za Vas