Tatjana Brnović mora na operaciju ramena, pauza šest mjeseci!

Igračica Budućnosti čeka šestomjesečna pauza, zbog ćega će propustiti Evropsko prvenstvo u Danskoj i Norveškoj, kvalifikacije za Olimpijske igre i ostatak grupne faze i eventualnu osminu i četvrtfinale Lige šampiona

14573 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Umjesto da slavi 22. rođendan, Tatjana Brnović će u ponedjeljak biti na operacionom stolu u Zagrebu.

Jedna od najboljih pivotkinja svijeta je povrijedila rame pri padu na treningu prije 10 dana i nakon detaljnih pregleda je ustanovljeno da joj je „pukla” kapsula.

Nažalost, druge opcije osim operacije nema. Sve drugo bi bilo samo gubljenje vremena, pa će Brnovićevu u glavnom gradu Hrvatske operisati poznati hirurg Mladen Miškulin.

Igračica Budućnosti čeka šestomjesečna pauza, zbog ćega će propustiti Evropsko prvenstvo u Danskoj i Norveškoj, kvalifikacije za Olimpijske igre i ostatak grupne faze i eventualnu osminu i četvrtfinale Lige šampiona.

Mogla bi da se vrati pred fajnl-for elitnog takmičenja i onda nastupi u Tokiju. Naravno, u slučaju da Budućnost i Crna Gora izbore plasman...

Sreća u nesreći je što su i najbolji crnogorski klub i reprezentacija odlično pokriveni na poziciji pivotkinje - Dragan Adžić može da računa na Emu Ramusović i Nikolinu Vukčević, a na spisku Pera Johansona za EP su i Bobana Klikovac i Ivana Godeč.

Bonus video: