Đukić riješio "misteriju Borozan"

“Povreda je takva da Borozan do februara neće moći da trenira i igra. On je obećao da će doći da pozdravi ekipu pred put u Hrvatsku”, kazao je selektor
8 komentar(a)
Vuko Borozan, Foto: Filip Roganović
Vuko Borozan, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.01.2018. 17:18h

Dragan Đukić, selektor rukometne reprezentacije Crne Gore, skinuo je, kako je rekao – misteriju oko Vuka Borozana.

Naš najbolji igrač neće biti dio tima na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

“Ne postoji nijedan sportista na svijetu, koji ne bi volio da se pojavi na ovakvom takmičenju. Borozan je igrač koji nas je doveo na prvenstvo, koji je bio drugi strijelac cijelih kvalifikacija, iza Lazarova, i koji je na šampionatu trebalo da pokaže i da dokaže šta znači u svjetskom rukometu”, rekao je Đukić, koji je juče razgovarao sa Borozanom.

“Povreda je takva da do februara neće moći da trenira i igra. On je obećao da će doći da pozdravi ekipu pred put u Hrvatsku”, kazao je selektor.

Đukić je naglasio da je “Borozan veliko rukometno ime”.

“Nije jednostavna situacija ni njemu, ni nama, ali, ulazimo u zamku da više pričamo o onome koga nema, nego o momcima koji su tu. Crna Gora je pokazala da je tim, nadam se da će nas to krasiti i na Evropskom prvenstvu. Čini mi se da je ovo ekipa koja je zaslužila da se prati i voli”.

Đukić je ponovio da Crna Gora kao autsajder ulazi u mečeve grupe C.

“Slovenija želi medalju, Njemačka je kandidat za zlato, Makedonija je pobijedila Srbiju dva puta. Naš cilj je pobjeda nad Makedonijom, koja je favorit protiv nas, ali koja će to morati da dokaže na terenu”, rekao je selektor Đukić.

Bonus video: