Crna Gora je nagazna mina: Kiril Lazarov cijeni "lavove" i Đukića

"Imam lijepo mišljenje o selektoru Draganu Đukiću koji je napravio odličan rezultat u kvalifikacijama u grupi sa Rusijom i Švedskom. Oni su nagazna mina, iako su novi na velikim takmčenjima",. rekao je Lazarov za Sport klub
70 pregleda 2 komentar(a)
Kiril Lazarov, Foto: Www.sportmedia.mk
Kiril Lazarov, Foto: Www.sportmedia.mk
Ažurirano: 09.01.2018. 12:12h

Kiril Lazarov, najbolji rukometaš Makedonije i jedna od najvećih zvijezda ovog sporta , kazao je da je Crna Gora potencijalno iznenađenje Evropskog prvenstva, koje u petak poćinje u Hrvatskoj.

Crna Gora i Makedonija igraće u meču drugog kola grupne faze, u Zagrebu, 15. januara.

"Imam lijepo mišljenje o selektoru Draganu Đukiću koji je napravio odličan rezultat u kvalifikacijama u grupi sa Rusijom i Švedskom. Oni su nagazna mina, iako su novi na velikim takmičenjima", rekao je Lazarov za Sport klub.

Slavni 37-godišnji makedonski igrač, nekadašnji as Barselone, a sada francuskog Nanta, smatra, ipak, da njegova selekcija može da pobijedi i Crnu Goru i Njemačku, prije nego Sloveniju.

"Mislim da imamo mnogo veće šanse protiv Njemaca i Crne Gore nego protiv Slovenije. Oni su izuzetno neugodna reprzentacija i nisu slučajno bili bronzani prošle godine. Slovenija ima 16 podjednako dobrih igrača i vrhunskog trenera Veselina Vujovića, koji zna da ih motiviše da budu hrabni i iznad 100 odsto. Vidjećemo, očekuje nas težak posao, neka obećanja je neralno da dajemo. Treba da odradimio svoj posao i idemo meč po meč", rekao je Lazarov.

Bonus video: