Jauković: Nisam razočarana, samo tužna

Držale smo se tokom čitavog meča, nismo posustale ni kad su povele, već smo imale napad za remi, ali nažalost nismo imale tajm-aut - istakla je 23-godišnja Nikšićanka

4940 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uroš Hočevar/kolektiff
Foto: Uroš Hočevar/kolektiff

Đurđina Jauković je dala dva posljednja gola za Crnu Goru, ali po isteku vremena nije mogla da sa 11 metara donese više nego zasluženi remi protiv Rusije.

- Ne mogu da kažem da sam razočarana, već samo tužna što nismo uzele makar bod, jer smo ga zaslužile. Bila je teška utakmica od prvog do posljednjeg minuta. Rusija je prenijela maksimalna četiri boda, došla je po medalju, ali smo joj se suprotstavile na pravi način. Držale smo se tokom čitavog meča, nismo posustale ni kad su povele, već smo imale napad za remi, ali nažalost nismo imale tajm-aut - istakla je 23-godišnja Nikšićanka.

Nije htjela previše da komentariše suđenje, mada je to između redova provukla.

- Nikada ne volim da trošim riječi na sudije, mislim da smo mi same presudile. Imale smo posljednji napad za remi, ali je sigurno da bi neke odluke u finišu drugačije uticale na našu psihu.

“Lavice” će do kraja glavne faze igrati sa Švedskom i Španijom.

- Svaka nam je utakmica značajna za kvalifikacije u martu, kao i za stvari koje nam se dešavaju pred kraj. Moramo da ih iskoristimo na najbolji način. Švedska i Španija su pokazale dosta na ovom prvenstvu, to će biti veliki plus za nas, jer uopšte nećemo imati okupljanja do marta.

Bonus video: