Lovćen rutinski do pehara, Marković brojao do 16

Nekadašnji crnogorski reprezentativac je tri dana nakon svog 39. rođendana postigao čak 16 golova u pobjedi nad Partizanom (30:26)

4780 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Dominacija je nastavljena - nakon 10 pobjeda na isto toliko utakmica u Prvoj ligi, rukometaši Lovćena su osvojili i 10. trofej u Kupu Crne Gore, a 22. pehar u klupskoj istoriji.

Cetinjani su u finalu u Univerzitetskoj dvorani u Podgorici savladali Partizan 30:26 (18:13), a blistao je Igor Marković.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac je tri dana nakon svog 39. rođendana postigao čak 16 golova i dokazao da i u ozbiljnim godinama može da pravi ogromnu razliku u klasi na našim terenima.

Igor Marković
foto: Savo Prelević

Pobjeda tima Duška Milića nije dovođena u pitanje praktično ni u jednom trenutku, iako su se Tivćani dobro držali na startu i u 11. minutu vodili 7:5.

Tada je krenula serija Lovćena, koji je već u 26. minutu stekao plus pet (15:10), a u nastavku stigao i do osam golova razlike (27:19).

Tada je Milić postepeno počeo da izvlači startere, što su Đorđo Peruničić (devet golova) i drugovi iskoristili da smanje minus.