"Lavovi" igraju za Gojka: Trener golmana oporavlja se nakon operacije

Vučinić se oporavlja nakon operacije kojoj je podvrgnut zbog ozbiljnih zdravstvenih problema

9310 pregleda 2 komentar(a)
Vučinić, Foto: Stefan Ivanović
Vučinić, Foto: Stefan Ivanović

Prvu reprezentativnu akciju rukometaša u novoj godini, kvalifikacione duele protiv Švedske za plasman na Evropsko prvenstvo 2022. godine, propustiće trener golmana u muškoj i ženskoj selekciji Gojko Vučinić.

Proslavljeni crnogorski čuvar mreže u Španiji, gdje ima klupski angažman, oporavlja se nakon operacije kojoj je podvrgnut zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni nakon njegovog povratka sa Evropskog prvenstva za rukometašice koje je u decembru prošle godine održano u Danskoj.

"Igrači, stručni štab i svi zaposleni u Rukometnom savezu Crne Gore našem Gośi žele brz i uspješan oporavak, uvjereni da će dobiti i ovu bitku, kao i mnoge tokom igračke i trenerske karijere. U duelima protiv rukometne velesile – Švedske, „lavovi“ će dakle, imati i dodatni, veliki motiv da ostvare dobar rezultat i tako ispune želju člana stručnog štaba, koji je s velikim nestrpljenjem očekivao januarsko okupljanje državnog tima, čiji je nezamjenjivi član od kada je Zoran Roganović imenovan za selektora", poručeno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Prvi meč Crna Gora i Švedska igraju šestog januara u Podgorici, drugi duel na programu je tri dana kasnije.

Bonus video: