Vasko Ševaljević novi igrač Vardara

Ševaljević će sjutra doći u Skoplje i priključiti se treninzima tima makedonskog šampiona

5107 pregleda 43 reakcija 0 komentar(a)
Ševaljević, Foto: Stefan Ivanović/RSCG
Ševaljević, Foto: Stefan Ivanović/RSCG

Kapiten rukometne reprezentacije Crne Gore i rukometaš francuskog Istra Vasko Ševaljević (32) u narednih 18 mjeseci biće igrač Vardara, objavio je danas skopski klub.

Kako se navodi (facebook.com/rkvardar), Ševaljević će sjutra doći u Skoplje i priključiti se treninzima tima makedonskog šampiona.

Vasko Ševaljević igra na poziciji lijevog beka i prema upravi Vardara, "biće pojačanje 'crveno-crnih' u proljećnom dijelu sezone u kojem ekipa ima zgusnut kalendar".

On neće biti u sastavu na sjutrašnjem meču protiv Vojvodine, ali će konkurisati kod trenera Stevčeta Aluševskog za naredne duele, pa i onaj sa hrvatskim Nekseom 1. februara u Skoplju.

Ponikao je u Lovćenu, a tokom karijere je igrao za San Antonio (Španija), Dinamo Minsk (Bjelorusija), Hanover, (Njemačka), Tuluz i Tremble (Francuska), a posljednje dvije godine je igrao za Istr.

Standardni je reprezentativac Crne Gore i bio je kapiten na posljednjem Evropskom prvenstvu u Austriji. Za reprezentaciju je igrao na poslednja četiri kontinentalna prvenstva.

Bonus video: