Komovi remizirali sa Beranama

U komšijskom derbiju Komovi i Berane igrali su neriješeno 21:21

6064 pregleda 0 komentar(a)
Andrijevičani odoljeli u Beranama, Foto: RK Komovi
Andrijevičani odoljeli u Beranama, Foto: RK Komovi

Budvanska rivijera ostvarila je ubjedljiv trijumf, dok je duel Komova i Berana završen bez pobjednika, u 12. kolu Prve crnogorske lige.

Budvanska rivijera je u Budvi savladala Mornar 7 rezultatom 35:17.

Budvanski tim do osmog trijumfa vodili su Đorđo Peruničić i Danilo Pajović sa po sedam golova.

U barskom timu bolji od ostalih bili su Miloš Živković u Luka Mrdak sa po četiri gola.

U komšijskom derbiju Komovi i Berane igrali su neriješeno 21:21. Po četiri pogotka za ekipu iz Andrijevice postigli su Slobodan Zonjić, Zoran Elezović i Milija Kastratović.

U beranskom timu istakao se Nemanja Đurašković sa sedam pogodaka. Pobjede su juče ostvarili rukometaši Lovćena i tivatskog Partizana. Lovćen je na Cetinju savladao ekipu Danilovgrada 37:22 (20:6) i zadržao maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja. Cetinjski tim do 11. trijumfa vodili su Nemanja Drakulović i Petar Eraković sa po sedam, dok je Slobodan Bulajić postigao pet golova. U ekipi Danilovgrada, koja je doživjela osmi poraz, bolji od ostalih bili su Aleksa Jokić sa šest, odnosno Nikola Đurković i Vuksan Zmajević sa po četiri gola. Partizan je u Tivta pobijedio Rudar 29:18 i zabilježio četvrti trijumf. Domaći sastav do pobjede u direktnom duelu za peto mjesto vodili Veselin Drakulović sa osam i Vuk Mrvaljević i Nemanja Barac sa po šest golova. U pljevaljskom timu istakao se Dragan Jelušić sa šest pogodaka. U ovom kolu, slobodna je bila ekipa Jedinstva iz Bijelog Polja.

Bonus video: