SVJETSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠICE

Bulatović: Više smo željele pobjedu; Despotović: Bilo je na život i smrt

"Utakmica je bila biti ili ne biti, na život i smrt. Očekivali smo težak meč, sli smo se u svlačionici dogovorile da od prve sekunde damo sve od sebe. Energija na klupi i na terenu bila je velika, uživanje je biti ovdje", naglasila je Jelena Despotović
88 pregleda 2 komentar(a)
Crna Gora Srbija Rukometašice, Foto: Savo Prelević
Crna Gora Srbija Rukometašice, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.12.2017. 19:34h

Katarina Bulatović je protiv svoje bivše reprezentacije i trenera koji ju je vinuo u zvijezde, Ljubomira Obradovića, odigrala sjajno.

Pogotovo se to odnosi na prvih 20 minuta, jer je dala pola od prvih 10 golova Crne Gore, a već tada je bilo jasno ko će pobijediti...

"Dobro smo otvorile utakmicu i pokazale da više od njih želimo pobjedu. Ovo je bila jako bitna utakmica, pogodile smo neke dobre šuteve. Bekovi Srbije su na ovom prvenstvu šutirali kao nikada dosad, ali protiv nas nisu bili precizni. Na startu su šutirali preko gola, što ih je poremetilo. Žao mi je što smo se sreli ovako rano, jer obje selekcije zaslužuju da dođu do kraja. Srbija je igrala fenomenalno, a mi smo jedva prošle grupu. Ali, podigle smo se i morale smo da odigramo maksimalno. Uspjele smo", rekao je 33-godišnji desni bek Rostova.

Per Johanson je za „Vijesti” priznao da je protiv Brazila mogao i morao da pruži šansu Jeleni Despotović i da ne smije da igra sa tri beka, kao na tom meču. Igračica Krima je dobila šansu i odlično ju je iskoristila, jer je dala dva gola, izborila sedmerac i bila odlična u odbrani.

"Utakmica je bila biti ili ne biti, na život i smrt. Očekivali smo težak meč, sli smo se u svlačionici dogovorile da od prve sekunde damo sve od sebe. Energija na klupi i na terenu bila je velika, uživanje je biti ovdje. Idemo na Francusku i nadam se da možemo da ponovimo ovakvo izdanje u četvrtfinalu", naglasila je 23-godišnja Podgoričanka.