SPISAK RUKOMETAŠA ZA EP U HRVATSKOJ

Povratak Mladena Rakčevića poslije tri i po godine

Rivali Crne Gore u grupi su Njemačka, Slovenija i Makedonija
196 pregleda 13 komentar(a)
Mladen Rakčević, Foto: Savo Prelević
Mladen Rakčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.12.2017. 21:26h

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Dragan Đukić saopštio je širi spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Poslije tri i po godine, u nacionalni tim se vratio Mladen Rakčević, pivot rumunske Konstance.

“Nakon razgovora sa selektorom rado sam prihvatio poziv da poslije tri i po godine budem na širem spisku za Evropsko prvenstvo. Moja želja, volja i ujedno emocija prema Crnoj Gori nikad nije bila sporna. Ako selektor procijeni da mu trebam, uvijek sam tu za reprezentaciju, ako pak bude drugačija procjena, poželjeću im sreću i biti kao i uvijek najvatreniji navijač. Ono što sada treba ovoj selekciji je da se što bolje pripremi i da im svi damo apsolutnu podršku za što bolji rezultat. Neka je vječna Crna Gora”, objavio je Rakčević na Fejsbuku.

Na spisku se nalaze Rade Mijatović, Nebojša Simić, Mile Mijušković, Miljan Vujović, Miloš Vujović, Igor Marković, Milan Popović, Mirko Majić, Marko Lasica, Mirko Radović, Igor Radojević, Luka Radović, Nemanja Grbović, Vuk Lazović, Nebojša Simović, Mladen Rakčević, Vuko Borozan, Miloš Božović, Stevan Vujović, Danijel Vukićević, Vasko Ševaljević, Žarko Pejović, Božo Anđelić, Bogdan Petričević, Stefan Čavor, Vladan Lipovina i Ivan Perišić.

Rivali Crne Gore u grupi na EP su Njemačka, Slovenija i Makedonija.

Preporučujemo za Vas